Talks, keynotes en workshops

Picture courtesy of FOSTER Open Science

Ik ben een ervaren trainer en geef ongeveer 30 presentaties / workshops per jaar. Soms word ik gevraagd om een ​​korte lezing te geven (meestal over open science, open licenties, open businessmodellen of aanverwante onderwerpen), maar ik geef ook workshops van een halve of hele dag (alleen of samen met een collega).
Als je onzeker bent over de programma van het evenement dat je organiseert, kan ik ook helpen. Door mijn ervaring met verschillende soorten publiek (en groepsgroottes) kan ik samen met jou een evenement op maat maken, op basis van een realistisch tijdsschema en voldoende afwisseling voor je deelnemers.

Je kan een selectie van mijn presentaties hier zien: https://slides.com/gwen

If you are interested in inviting me, you can contact me here.

Leave a Reply